Vestrock!!

Nouu, na een week moest het er toch echt van komen. Een stukje over vestrock op mijn blog. Want wat heb ik genoten!

Zaterdagochtend om een uur of elf kwamen we aan met onze trollies. Gelijk werd vanaf elke kant geschreeuwd ‘hahahah trolley echte meisjes in de junglee!’ en dingen als dat. Als wij de tent eerder omhoog kregen dan de jongens naast ons dan zouden we bier krijgen. Helaas ging het opzetten niet zo smooth als de oefendag ervoor, dus geen bier voor ons. Na het opzetten gingen we even uitpuffen in de hitte want hallelujah wat was het warm! Na een subtiele lunch bestaand uit gesmolten chocolade, suikerbroodjes en whiskey met taxi besloten we het terrein te gaan bekijken en dat zag er pittig prima uit. Twee mooie podia, ontzettend veel eettentjes en een mooi schoon toiletblok met drinkwaterkraantjes.

Na een paar leuke acts gezien te hebben en lekker te hebben gedanst zijn we nog twee keer teruggelopen naar de camping op kruipafstand. De camping was zeker ook prachtig. Ook daar een net toiletblok met wasbakken, er was lunch te krijgen en je kon zelfs hamburgers kopen. Petje af voor scouting Hulst, zo zie je maar weer, scoutinggroepen zijn fabuleus in het leiden van festivalcampings (mijn scoutinggroep doet de klomppopcamping). Na Limp Bizkit en onwijs veel leuke andere acts met een hele toffe sfeer besloten we toch maar echt terug te gaan naar de camping. Lekker wassen en pyjama aan. Toen we voor de laatste keer naar de wc gingen kwamen we toch nog gezellige mensen tegen waarmee we de nacht gespendeerd hebben. Weinig slaap in zo’n hete tent zorgde voor veel misselijkheid op de zondag. Helaas 😦

Na een rustige zondag op de camping te zijn gebleven en veel water te hebben gedronken besloten we toch eerder naar huis te gaan. Volgend jaar gaan we zeker weer en dan zorgen we dat we wat beter slapen, meer water drinken en gezonder eten. De sfeer op Vestrock is echt geweldig, alles is súper goed geregeld en het is helemaal niet duur. Een leuke om het festivalseizoen te openen.

Tot volgend jaar Vestrock!

Advertenties

2 gedachtes over “Vestrock!!

 1. Heeeii!
  Ik had een vraagje over appelpop!
  Is het handiger om een nachtje te blijven slapen of om 1 dagje te gaan?
  Een vriend van mij wil eigenlijk alleen zaterdag en dus ’s avonds met de trein weer naar huis.
  Weet jij misschien wat handiger is? En hoe laat zou je dan ongeveer weg moeten gaan als je om kwart voor twaalf op het station moet staan?

  Super bedankt alvast!

  • Kaylee zegt:

   Hoi Martine!
   Het is handiger om een nachtje te blijven slapen. Het is namelijk best een stukje lopen naar het station, namelijk 2,5 kilometer ongeveer. Als je dan om kwart voor 12 op het station moet staan moet je echt wel uiterlijk om kwart over elf weggaan. Je mist dan de laatste, meestal leukste acts.. Je betaald voor de camping echter wel meteen voor twee nachten en dat is gelijk veertig euro. Als je nog meer vragen hebt, laat maar weten, ik ga dit jaar voor de tweede keer.

   Liefs Kaylee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s