Engeland was geweldig!

1017342_599032973474054_921536690_n

Mijn eerste vakantieweek in Engeland was superleuk! Verder in deze post ga ik vertellen hoe ik het heb gehad, dus als je benieuwd bent lees dan snel verder!Zaterdagochtend om 9 uur moesten we verzamelen op het gebouw waarna we vertrokken in de auto naar Duinkerke. Mijn papa reed en wij zaten lekker rustig en ruim met z’n 4en in de auto, dus geen gedruk op de achterbank. Aangekomen in Duinkerke was het inchecken en superlang wachten en toen mochten we eindelijk om half 2 de boot op! Van de boot af, helse fietstocht in de hitte naar het kampterrein en toen opbouwen. Volgende dag gingen we lekker zwemmen en werd het thema aangekondigd.

Maandag gingen we het eerste deel van de hike lopen, 16 km over de kliffen. Het was ontzettend gaaf, mooi en imposant en ik heb het echt leuk gehad. Dinsdag gingen we het vervolg van de hike fietsen, 24 km fietsen in Engeland is echt een drama maar het was super gezellig. Woensdag gingen we naar Chessington World of Adventures, een schattig pretpark waar we eigenlijk iets te oud voor waren maar wel een dag vol met plezier gehad hebben. Donderdag hadden we chilldag, we deden heel veel kaartspelletjes en een paar mensen waren niet zo lekker. Anderen gingen zwemmen of naar de supermarkt. Ik heb de hele dag genoten van het warme weer met een paar vrienden en een pokerset (y). Vrijdag was het het hoogtepunt van de week, we gingen naar Londen! Vroeg uit bed, fietsen, treintje pakken en van 12 tot 7 hebben we ons vermaakt met verschillende winkels en straatartiesten. 1 van die straatartiesten zie je op de foto aan het begin van deze post. We hebben gegeten bij de pizzahut, toen terug met de trein en fietsen en de week afsluiten bij het kampvuurtje.

Zaterdagochtend vroeg weer op, terugfietsen naar de boot, wachtenwachtenwachten en toen op de boot terug. 2 uurtjes lekker rustig gezeten, foto’s gekeken en nagekletst en toen in de auto terug naar huis lekker een uur geslapen..

Het was geweldig, bedankt allemaal, ik hou onwijs veel van jullie.

Liefs Kaylee

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s