Weeeekend!

tumblr_lqz5f8Vrcs1qc4uvwo1_500_large

We jeuhh mijn weekend was deze keer in de Ardennen! Ik heb het super leuk gehad en ik vond dat er wel een verslagje van online mocht komen! 🙂 Ik ging met scouting, ja ik zit op scouting, whatever. Vrijdag om half 7 moesten we op het gebouw verzamelen om vervolgens in de auto naar Jalhay te gaan. Eenmaal daar aangekomen werden we op een random plek uit de auto gegooid en moesten we lopen naar het kampterrein, wat natuurlijk hopeloos verkeerd ging. We liepen door weilanden, moesten over 2 hekken klimmen, moerasgrond, een beekje oversteken, hele steile hellingen en diepe dalen maar het was wel supergaaf! Als laatste kwamen we aan in het huis waar we sliepen en we kregen saté met brood. We gingen heel laat slapen, en dat was niet zo lekker voor sommige mensen, omdat de volgende dag pittig zou worden.

De volgende ochtend moest de eerste groep er om half 7 uit, en de laatste om half 8. Gelukkig waren wij de half 8 groep, en omdat iedereen al weg was hadden wij lekker de ontbijtzaal en de ‘badkamer’ voor ons alleen. Na lekker getut te hebben gingen we ook lopen, en de bedoeling was 26 km. Door een fout in onze GPS liepen we naar punt 2 al verkeerd, waardoor we terugmoesten naar punt 1 en start en vervolgens door naar punt 5. Het was heel vermoeiend en lang, maar wel leuk en supergezellig. ‘S avonds mochten we de bar in om iets te drinken, deden we weervolven van wakkerdam en nog een spelletje met dobbelstenen, liar’s dice ofzo. We gingen toch nog redelijk vroeg in bed want iedereen was wel kapot.

En jaa zondag was het alweer bijna voorbij! We moesten er pas om iets van half10 uit, en om 11 uur gingen we nog een wandeling maken met z’n allen. Het was wel weer een leuke wandeling maar wel vermoeiend, met een grote beek waar ik natuurlijk weer inviel as always en een paar steile hellingen. Bij het eindpunt kregen we broodje worst en chocomel, toen mochten we even afscheid nemen van de andere groepen en daarna reden we alweer naar huis! 😦

Ik heb zoals gewoonlijk weer een kei tof weekend gehad, thanks everyone! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s